Om klinikken

Klinikken har sin begyndelse i juli 2015 hvor Anna Rørbæk Uldall, Simon Høegh og Bjarke Lungholt sammenlagde to klinikker fra henholdsvis Niels Steen og Tønnes Puntervold. De havde haft en samarbejdspraksis på Fredensvej siden 2007. Niels Steen havde oprindeligt praksis i Humble og Tønnes Puntervold i Rudkøbing.

I klinikken er vi 3 læger, 3 sygeplejersker og en sekretær. Herudover er der i perioder læger under uddannelse på forskellige trin i speciallægeuddannelsen.

Vi bestræber os på at være en praksis som rummer både den traditionelle familielæge med det personlige kendskab til patienten og en moderne praksis med flere personalegrupper, tværfagligt samarbejde og tidssvarende medicinsk udstyr. Vi holder os løbende fagligt opdateret med kurser for både læger og personale.

Vi har i klinikken mulighed for at foretage diverse undersøgelser af blod- og urinprøver, elektrokardiogram (EKG), lungefunktionsundersøgelser og allergitest (priktest). Klinikken har egen ultralydsscanner med mulighed for at få foretaget graviditetsscanninger samt scanning af led, muskler, galdeblære, lunger mv. Vi har endvidere et godt samarbejde med den lokale røntgen klinik som ligger i samme bygning og ofte mulighed for at få foretaget røntgen undersøgelser samme dag.

Lægehuset på Fredensvej er en kompagniskabspraksis, hvilket betyder at du som patient er tilmeldt lægehuset og ikke den enkelte læge. Du kan naturligvis altid bestille tid hos en bestemt læge, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at vælge en af de læger, der er til rådighed på det pågældende tidspunkt.

Klinikken har tilknyttet ca. 3400 patienter heraf 350 børn.